Medlemmer av Vesterålen Sykkelklubb kan melde seg inn på Family Sports Club Sortland og Stokmarknes med følgende særdeles gunstige vilkår:

Kun 299,- pr mnd
Ingen bindingstid
Ingen innmeldingsavgift
Mulighet for frys/pause på medlemskapet

Medlemskapet er et såkalt PLUSS-medlemskap som gir fri tilgang til alle aktiviteter som sykkeltimer og gruppetimer. I tillegg kan man trene fritt på alle 70 Family Sports Club-senter i hele Norge.

Om det er noen som er flere i familien som trener og tenker familiemedlemskap så kan man sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så kan han se på det.

Family Sports Club mottar jevnlig liste over aktive medlemmer i klubben, slik at det er bare de med aktivt medlemskap som kan melde seg inn gjennom denne avtalen.

FSC ønsker alle velkommen til trivelig trening gjennom en mørk høst og vinter!

Og så ønsker Magnus Pettersen (daglig leder FSC Vesterålen) å poengtere at han har kjørt nesten all sin trening på spinnsykkel siste tiden, og nå innehar han rekorden rundt Hadseløya på landeveissykkel med solokjøring på tiden 1 time og 30 sek – så han går god for at litt styrketrening og spinnsykkel kan fungere svært godt