kids2016-1.jpgTour of Norway for kids arrangerers på Stokmarknes onsdag 8. juli kl 18.00 og oppmøte Hadselhallen. 

Onsdag 8. juli blir det sykkelfest i Stokmarknes!
Hos dere har vi gode tradisjoner og sammen skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!

Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen. Møt opp fra kl. 17:00 for registrering og utdeling av startnummer. Første pulje starter fra klokken 18:00. De minste med trehjulsykkel og støttehjul starter først. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år. Arrangementet er ferdig før kl. 19. Alle får T-skjorte og premiepose.

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram.

Tour of Norway for kids er helt gratis, og åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul ?

Det er en del spesielle tiltak for å ivareta smittevern i år. Les om Smittevern. Vi må dessverre sette en grense på 90 deltagere. og selve gjennomføringen blir noe tilpasset. Alle deltagere vil få et skriv med detaljer om dette i forkant av arrangementet.

For de som ikke får plass, henviser vi til vårt aktivitetskonsept på web aktivkids.noDe barn/foreldre som er registrert med gjennomførte aktiviteter der kan komme innom arenaen/sekreteriatet mellom 16 og 17 og få premieposer som alle andre deltagere. ? 

Kontaktperson
Svein-Roar Martinsen
908 20 051 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vel møtt!