vsk_400.pngVelkommen som medlem i Vesterålen sykkelklubb. Her er info om hvordan du blir medlem.

Tidligere medlemmer og nye medlemmer går inn på minidrett,no. Sjekk om du er en eksisterende bruker eller ikke. Om nødvendig trykker du "Ny bruker" og fyller ut nødvendige data. Etterpå kan en logge seg inn med brukeridenten og passord.

Det kommer en epost med informasjon om betaling av ny medlemskontingent. Når denne kommer, kan den enkelte gå inn på minidrett,no og betale denne.

Hvis det er flere medlemmer i familien betales det kun 500 kroner for familiemedlemskap. Alle i familien må opprette konto på minidrett.no. Ungdom kan inngå i familiemedlemskap eller betale seperat med kr 100.

Hvis noen ønsker å motta familiekontingent må styret opprette falilierelasjon med de medlemmene som inngår i familien før faktura kan sendes ut.

Hvis noen får feil faktura kan de sende Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.til klubben å få endret type medlemskap. Om det er noen som ikke ønsker å være medlem og har fått faktura er det bare å se bort fra denne så vil den trekkes tilbake av klubben.

Medlemskontingent (gjelder tom 31. januar 2018):

Type medlem Pris Kommentar
Hovedmedlem 400,-  
Familiemedlem 500,-  
Ungdomsmedlem 100,- Til og med 19 år
Klubbrittavgift 100.- Alle som skal delta på en eller flere klubbritt må betale en klubbrittavgift på kr.100.-. Avgiften er pr.person og kommer i tillegg til medlemskapet. Avgiften går til kjøp av premier.

 

Medlemsfordeler:

Sport1 Sortland

  • 20% på alt sykkelrelatert klær og utstyr

Stamina Vesterålen

  • Stamina Vesterålen gir god rabatt for medlemmer av Vesterålen Sykkelklubb.