140705_1.jpgUlvøyrittet ble arrangert lørdag 5. juli 2014 på Stokmarknes stadion. Været var som vanlig under tidligere Ulvøyritt, sol fra skyfri himmel og mange varmegrader.

I år hadde vi flyttet kantinen til skihuset, det var satt opp mange bord og stoler utendørs, der aktive og besøkende hygget seg denne flotte dagen.
Speaker og musikk var selvsagt også på plass.

Desverre var det bare 10 forhåndspåmeldte i turklassen, men da det kom ryttere og meldte seg på under rittdagen, kom en opp i akseptabelt antall ryttere.

I turritt klassen som syklet Stokmarknes til Melbu og retur, ble det spurtseier til Tom Mentzoni fra Bodø Terrengsykkelklubb foran Sveinung Olsen fra VSK.

I dameklassen vant Anne Kristin Hæg.

Totalt løypelengde for herrene var 47 km, mens damene syklet 42 km.

I trimklassen som syklet fra Stokmarknes og til Lekang før de snudde med 15 km løypelengde var det to deltakere, i barne og ungdomsklassen som syklet runder i lysløypa deltok det 9 stykker.

Det er mange frivillige som hjelper til under et slikt arrangement, og antall frivillige må være på et akseptabelt nivå da en må ta høyde for at det kan komme mange ryttere. Ulvøyritt komiteen vil takke alle frivillige  som hjalp til under arrangementet.

Det blir et evalueringsmøte til høsten der komiteen og styret i VSK må stake ut en ny kurs for rittet, slik at en kan få opp interesse og antall ryttere. Her ønsker også komiteen å få innspill fra medlemmer og andre som kan komme med gode forslag.

Her er resultater fra Ulvøyrittet 2014

Det ble tatt mange bilder: